Aftonbladet: Sveriges nyhetskälla och mötesplats

tisdag 26 augusti 2008

återkommande fråga.

-När kommer du? Kom ni upp till mig istället, jag är inte en som kan dra ner hela tiden o hälsa på alla. för när man väl är där så är det aldrig någon som har tid ändå, så förstår ej varför man ska fråga det ens...jag vet hur krävande det är, man ska ordna med jobbet, för ledighet, ha cash, nånstans att bo, saker planerade...asså. det är bara TRE människor som hälsat på mig under dessa år jag bott här i oslo, David, Lizette och Sabina. men när det gäller andra, Ja hör av dig när du är nere, DET GÖR JAG JU. ledsamt...
saknar bara mina vänner. saknar er skitmycket, men det är ju också kul att fått upp kontakten med en del gamla igen.
åh, vill studera. känna sig smart.
jaha, nu ska man på date idag....trevligt....berättar sen hur det gick.

att ge sig ut...

första inlägget på min nya blogg. har ju haft bloggar förr men kommer man inte ihåg sina lösenord på allt man äger o har på nätet, så gör man inte!
nu sitter jag o äter mat, pasta med extrakryddad pastasås med korv o coctailtomater. fick inte ner så mycket, konstigt nog. är väl inte på humör helt enkelt...
får väl värma det senare...man måste ju spara när man är fattig som jag...
eller egentligen är jag inte fattig, jag är jävligt bortskämd, och vet om det, därför slänger man bort sina pengar på bara crap. det mesta av at man äger är inget av värde så därför har jag nu beslutat att börja spara, och försöka återfå min kropp. har ju verkligen tryck ner mig själv....kilovis med godis i veckan, kilo-vis kaffe, kakor, våfflor, o det värsta, för mycket Alkohol. mår faktiskt inte bra av det, och har inte längre lust nu att vara degig på söndagar.nu är det slut.
så nu efter jag har skrivit detta inlägget o ordnat lite med layouten så ska jag ut o promenera.
känner mig så deprimerad, alltid. dejtandet har inte gått så bra, jobbet går ju bra men det är något mer. något fashionabelt måste ske snart. men när?