Aftonbladet: Sveriges nyhetskälla och mötesplats

onsdag 5 januari 2011

Skatteetaten

idag var jag på skatteetaten Öst som det så fint heter här i Norge.
Hade 140st före mig i kön så gick och satte mig i ett hörn och pratade med folk i telefonen, allt för att tiden skulle gå fortare. det gjorde den också för efter ca 1.5h var det min tur.
Jag hade en man som stammade och inte fick fram 1/4del av orden, men gjorde inget för jag fattade vad han menade då jag har varit inskriven här i Norge förr om åren.
Jag har legat sjuk i 2dagar, feber i omgångar och tandvärk. ibland har jag inte kunnat göra annat än att upp och gå för smärtan sökt mig så mycket. Fick tom. ta vodka och skölja munnen med igår. allt för att smärtan skulle bli mindre. det blev den, så efter en 30min ca när munnen hade domnat så fick jag somnat, äntligen...
Under tiden jag satt där på skatteverket så kom denna alkohollukten tillbaka från någon som gick förbi. ush, gilla inte det alls. avskyr alkoholstanken.
nu visar dom något reportage om Take That på tv, rätt så intressant.

gjorde kycklingwok till lunch då vid 2 när jag kom tillbaka, den var uppskattad.

pluggandet går bra, hade prov igår på min nya kurs Organisation&Ledarskap som jag går nu, 1fel. det är bra, till att inte ha pluggat dom 2kapitlena det handlade om.

blir bara lite orolig, vill inte att mina kurser ska #försvinna# nu när jag skrivit in mig i Norge. hoppas inte det. och vad är det jag vill med mitt liv? Måste _agera snart.

en smärtstillande nu och kaffe så är min kväll räddad hoppas jag. så grymt besviken på  folktandvården, betalar man så mycket pengar och så är inte jobbet fulländat. och det var 3månader sen nu jag var där. snackade med dom idag också, hoppas på något nu snart. en tur ner till Skåne om inte annat.

tjo i loen