Aftonbladet: Sveriges nyhetskälla och mötesplats

onsdag 3 september 2008

regression eller aggression?

Oprah Winfrey idag är väldigt bra, de pratar om regression, reinkernation och att man måste ha ett öppet sinne. jag tror på regression. skulle veldigt gärna vilja medverka om en också. och reinkernation tror jag också på, om inte annars kunde nog inte regression fungerat i praktiken.
Tror inte att allt man säger och upplever under en R- endast är påhitt, utan också gamla fregment som kommer upp, hur kan man då som teoretiker kunna förklara en 5årig kanadensisk kille som aldrig lämnat delstaten, under en R. börjat tala flytande Ryska. det är oförklarligt även för dom som endast tror på att vetenskapen har alla bevis.
Tror att jag kan kanske bli helare då,av en regression. inatt kunde jag inte sova som jag inte gjort bra på månader,...hade ångest och panik, och somnade lätt vid tre halv fyra tiden...låg och funderade på hur man dog. om man dog under sömnen, hur det kändes. inte konstigt jag fick panikattack...
Idag var nog den jobbigaste dagen hittils. ingenting har fungerat alls. hela min kropp är i obalans...tycker bara att allt känns så jobbigt, känns ej som man utvecklas. varför ska allt ta så lång tid??? och varför är x ochy så elaka? jobbiga rent utsagt. orkar ej med dom. undviker faktiskt dom helst.
nu är mitt älsklingsprogram, söderläge. om det är något man längtar till när man kommer till mamma är att klippa gräs och ordna med blommor. då känner jag mig frisk. tror man är deprimerad helt enkelt. eller försöker hitta tillbaka till något när man var liten, då hela världen var fläckfri och man inte visste något, och endast tänkte gott om allt och alla.
Yes, på måndag børjar ny omgång av Top Model och husmødrers hemmelighet. "yes"äntligen något kul.
har äntligen börjat spara och börjar få ordning på ekonomin, tog bara 6månader...nu är det snart dags att börja med pensionen och allt annat, sparar ju redan på ett BSU konto och ett par olika kapitalkonton med bra ränta. men allt tar tid, som jag och Karin pratade om idag, undrar hur famijer klarar det. att alltid ha allt hemma, ect ect. fast ja, klart dom har ju väldigt höga lån och sådana saker, de flesta då.
ska snart køpa mig en STOR hög vas,ljung och andra vackra höstplanter i nästa lön. och investera i soffa, en säng framför tv'n=harryvarning....