Aftonbladet: Sveriges nyhetskälla och mötesplats

onsdag 23 februari 2011

framtiden

denna månad gick hela lönen, som vanligt. dock endast en räkning jag totalt glömt bort som höll på att gå till inkasso, så den kommer betalas i början på nästa månad. det jag tänker på är att det är "dyrt" att gå i skola, dels kostar böckerna, det kostar tid, det kostar träning och det kostar vänner. Men, man märker vem som gillar en, och vem som inte gör det. Sista inspurten nu i Företagsekonomin. håller på med min sista uppsats, går inte så bra, höll på att kludda till det helt, tills jag begjärde hjälp.

Idag tvättar jag, både kläder och min nya jacka, som luktar somalier, så måste tvätta den. med det menar jag rök och mat-os. det är inte gott! använder den nya reklamerade Fresh! den luktar asgott! :)

idag var jag hos en kiropraktor, han hittade knutor i hela min rygg, och knäckte mig lite, han tycker jag borde gå 3ggr/v och inte bara 1 som mitt försäkringsbolag står för. jag ska till honom igen onsdag nästa vecka.

nu håller han på igen, den snåle jävlen....jag sa jag skulle ha choklad och bröd, istället köper han kaviar,bröd,margarin,2choklad,mjölk och en påse. idiot...

nu ska vi ha seperata hyllor. Bra!