Aftonbladet: Sveriges nyhetskälla och mötesplats

onsdag 4 mars 2009

sällan....


e deppig. ja, det är faktiskt mitt förnamn nuförtiden.
paranoid, ledsen och deppig.
känns som man hamnat i en slutfas.
och denna muskelinflammationen i ryggen och nacken, samt inflammationen i ögat, och att man inte har några pengar gör inte saken mycket bättre.
oroar mig inför att gå på jobb imorgon, fast borde inte. men gör ändå.
i helgen blir det kul iaf. äntligen, det var på tiden.

mmm, då har man gjort det!

betalde mitt studielån nu för februari, så har 5ggr till detta år att betala av.
att dom ska vara så snåla!
igår tränade jag, gjorde ont i hela kroppen till en början, iom jag har inflammerade muskler i ryggen och nacken. men, efter ett tag gick det.
tränade en timme "Effektiv förbränning" och det märktes, sen tränade jag pilates i en halv timme, skönt att strectha lite. efter det blev det mat, för lillebu vaknade och sen lekte vi i nåra timmar.
åkte hem v 19.30 tiden, och då var jag så sugen på choklad att jag inte kunde tänka på annat, så krängde ju det.
ska på träning idag igen, min läkare ordinerade det, för att mina muskler i ryggen ska få jobba, och antingen åka skidor som han sa, eller aerobic o såna saker, så måste väl det. måste ju förbränna hela den kakan också...
det har varit både skönt men också stressande att ha varit sjukanmäld, har inte kunnat tänka på annat än jobb, och när jag inte gjort det så har jag varit kolugn, vilket varit skönt. ta inte med jobbet hem, säger experter, men vad gör man inte?
ska på jobb imorgon, vill verkligen inte. orkar inte, e dödstrött och sliten och ser verkligen inte ut! har inte haft smink på flera dagar, men mina ögon e ändå lila/svarta.och jag ser extremt sliten ut. hoppas inflammationen i ögat lägger sig, och inte utvecklar sig till en vagel. det är inte skönt att ha!
fick ju lägga mig under kniven en gång pga det. ush jaja!
känns så hemskt, att man ska få sparken bara för man varit sjukanmäld, varför e man så rädd?man får ju inte det, men tänk om!