Aftonbladet: Sveriges nyhetskälla och mötesplats

torsdag 8 januari 2009

i aint get loud! just stepping you down!

hade karin här på besök innan i några timmar, vi lagade crepes med bacontärningar-stuvning. det var skitgott! sen var det massa pannkakor kvar och karin hade inte smakat pannkakor med banan och nutella, och det gillade hon verkligen!
konstigt att inte göra det liksom....:)
vi hade förberedning inför utvecklingssamtalet imorgon, hoppas bara det går bra, är inte en sån som snackar rätt ut i intet direkt. fick veta idag, som en tillbakameldning att jag måste ha "small-talk" medans kunderna väntar på svar från iSell. Det är därför jag inte minglar. . . smalltalk e inte riktigt min grejj sådär, med främmande människor, speciellt. men jag sa att jag ska försöka mig på det.

:idag har skitmånga flörtat med mig....jag menar det verkligen. brukar inte lägga märke till det, men idag har det varit väldigt övertydligt....haha....
shit, har tydligen varit het idag....=/ *förvirrad*
brukar ju ske nåt med killarna när jag håret ute tydligen....hahahahaha

hmm. nae sen stack ju karin vid åtta o sen har jag bara sjungit o lyssnat på musik o snackat med massa polare....
men ja, jag e faktiskt ganska så snygg!
ett par kilo ner sen e jag het. olala!
ja, man måste ha ego!
apropå det, skall söka till aspirantkursen i sommar, längtar verkligen!
jag måste bli något, nu är det på tiden!
bli rik, ha hus med stor trädgård, hund/katt, massa blommor, bil och ett jävligt bra jobb! ja, det ska jag ha!
så nu ska jag kämpa!!!

en annan sak också, gör ju en del readings, dagligen. på www.twice.se/astro. och där är ju gratis tarot, och måste säga att dom stämmer alltid. alltid, jag menar det!
inte en dag har det varit fel! men, man måste tro på det också, och tänka lite på alla händelser under dagen/komma skall. för annars, är man skeptiskt. och då är det meningslöst att ens läsa det.

lyssnar på en gammal goding: i got you babe-sonny and cher. den e så fin!

nej känner verkligen att livet är här och nu. skall bara ta itu med att börja träna igen, imorse vaknade jag med att jag kunde andas genom näsan, så snart e jag frisk, och då jäklar ska jag träna och träna och träna. för de kilona jag lagt på mig nu när jag varit halvkass o vräkt tontals med godis, dom skall bort.