Aftonbladet: Sveriges nyhetskälla och mötesplats

måndag 28 februari 2011

måndag

Idag blir en bra dag! jag har diskat, städat golvet och ordnat upp på diskbänken så nu ser det bra ut.
ringt lite samtal och suttit med mina administrativa saker, och ordnat upp så min ekonomi blir bättre framöver, vilket är att jag hittils sagt upp två abonnemang på dyra tidningar jag har. lagt in resterande fakturor så de dras på fredag när mitt förskott kommer, så de är  ute ur världen.
satt dessutom med det sista delprovet för företagsekonomi, fick 91%rätt (=1fel, då jag visste svaret men kryssade i fel ruta!!!!!-doh-) sen gjorde jag en utvärdering av kursen.

I april ska jag säga upp mitt abonnemang på Five55, då det går ut då, och juni kommer jag gå över till något billigare telefonabonnemang. Det är dyrt med dessa abonnemangen!

Denna veckan är fullbokad, av 4 viktiga besök till olika doktorer. nej, det är inget med min levaxin denna gången, det är ryggen och min psykiska hälsa det gäller.

Jag fick ju hem mitt senaste blad av Medium i slutet på förra veckan, och måste verkligen säga att jag är djupt imponerad av att det stämmer så sjukt bra på mig. Hoppas dock att det instämmer hela året.

i nästa vecka ska jag på målarkurs, det ska bli kul! 

min rygg är fortfarande kass och imorse kom jag inte upp ur sängen, då min ischias har nu flyttat till den andra sidan....så bra jag har kiroprakter.

nu ska jag bara ner ett snabbt ärende på stan och sen ska jag stretcha ryggen lite.

har en ny bild, det var dock några veckor sen men jag gillar ju att spexa med fula grimaser, så här ser ni: