Aftonbladet: Sveriges nyhetskälla och mötesplats

måndag 14 februari 2011

ångest

idag har jag en orolig känsla i kroppen, varför vet jag inte. Mensen har kommit också, vilket är tur...blev inte studio 54 i helgen. kände inte för det, gick på en annan fest istället som var skitrolig =) med alla inom salg. kul kul! lära känna lite nya människor och sådär. blev Memphis efter vilket blev mycket dans o sånt där. efterfest på ett hotell där någon badat mina skor, så g fick hämta mig, fick en del konstiga blickar när jag gick runder i sockar...haha...ush hatar den här inre stressen. tror det är pga dålig ekonomi samt viljan att göra något annat. typ ut o resa och bara vara liten igen.

fick 100% på mitt prov idag så är lite glad över det. samt att uppsatsen är inskickad. Nu ska jag ta tag i mig själv igen, och ska inte dricka nån alkohol denna helgen, blev för mycket helt enkelt nu i lördags. inte kroppsligt men psykiskt.

Nu ska jag till doktorn, blodprov och nytt recept. min buss går om 10 min ner till Oslo S, där jag tar IKEA-bussen ut...dumt att ha doktor där ute egentligen, och vad är det hon egentligen gör för mig än att kritisera och bilda fel uppfattning om allt?

nåväl, grattis alla ni som har förhållande. jag nöjer mig med mig själv en stund till.