Aftonbladet: Sveriges nyhetskälla och mötesplats

torsdag 1 april 2010

köddande

jobbet(IKEA SLEPENDEN OCH IKEA FORUS) har stegtävling. nu ligger jag iaf bland TOPP20. det är bra, jag ska verkligen försöka ge gärnet nu och vinna och ha det bra när man blir kändis ;) nej så mycket tänker jag inte träna, tycker det är sjukt. dom som har över 50000steg i snitt/dag som vissa har. jag ligger just nu på hmm 25 kankse? när jag har lugn dag, vilket innebär zone-arbete. om inte jag har det, så ligger jag på ca 40 ca.

borde seriöst ändra livsstil snart. eller iaf göra nåt. tråkar mig hela tiden, och kroppen bara darrar.
för två dagar sen var det helt extremt. såg inte klok ut när ja vaknade, kände mig helt jävla fuckad i huvudet. o såg seriöst helt sjjuk ut. jag sover fan inte bra asså. började ju förra våren o har gradvis blivit värre. o nu är det seriöst så mkt att jag ligger o rister på nätterna riktigt mycket. jag trodde det var medicinen men det var det inte.

jag dricker inte så mkt nu förtiden heller (med det menar jag att jag går inte ut o tar öl efter jobb som man gjorde förr, o sen är det inte fest mer än en gång i veckan/dricka en gång i veckan max) o har dessutom så himla bra värden på allt. ja exakt allt i min kropp(gjorde fullt schema med provrör för några veckor sen, var yr efter,.....)
o hade ritigt riktigt riktigt bra värden , ja tom. för bra sa min doktor.
så det är inte alkohol. det är inte medicinen. vad i helvete är det då? jag tränar ju varje dag o går till jobbet o sköter mitt.

men ja, folk e allt bra lustiga nuförtiden. men har bara sketit i alla, om nån vill nåt så får dom säga hej först o inte alltid jag. o folk kan ju fan säga komplimanger o sluta va så jävla avundsjuka. eller vad det nu är.
a jag vet inte, vill inte nåt nuförtiden. vill inte gå ut. vill inte prata med folk. vill inte shoppa. vill inget. vill bara äta, se tv, träna, äta. se tv. äta, tänka på mat, dricka kaffe, äta,
allt går ju fan bara åt helvete ändå så varför ska man bry sig. ingen annan gör ju det.

glad påsk.
hem imorgon, men har fan inte lust. blir väl bra när man kommer ner. hoppas jag.