Aftonbladet: Sveriges nyhetskälla och mötesplats

onsdag 8 oktober 2008

Uppropad internt!

Idag har vi kursdag från 8-(16) blev färdig med min kurs för en liten stund sedan så väntar på Karin nu, iaf. sitter med kursen framför pc'n och min syrra messar och ringer mig och frågar var jag är!!! På kurs säger jag, helt förvånad. Varför det?
-Dom ropar upp dig på IKEA-kunderadion, säger hon. Varför det frågar jag, jag är ju på kurs??? Går iallafall ner på SB och frågar vad som händer, nejdå. då säger logistik att jag var sjuk och gått hem. va??? jag är ju på kurs!!! hur vet dom någonting om mig för det första, och för det andra, varför ropar dom upp mig i radion? snacka om att man är kändis på huset nu. hehehe...;)
sen är det mycket dåligt gjort av dom att inte komma ihåg att jag har kursdag. herregud, blir ej en dag man glömmer...hehe

Ska ta bussen hem nu 15.00, så ska hem och packa, städa och fixa mig och så. fy är så trött, trött av kexchokladen....ska definitivt lägga av med den skiten, kan ju i stort sett sova efter jag ätit socker. helt skumt. kankse måste kolla sitt blodsocker, får försöka få till en full hälsokontroll nu när jag är nere i skåne.
nej nu ska jag bege mig. så ni får ha det så bra