Aftonbladet: Sveriges nyhetskälla och mötesplats

onsdag 3 december 2008

varför denna karusell?

mår hur bra som helst ena dagen, nästa kommer man inte ens upp ur sängen eller inte ens vaknar förrän man ska hem från jobb. thomas sa också en sak angående domedagen, att den kommer att inträffa år 2012. gör den det, förstår jag inte varför bankerna och regeringen är så giriga med pengar. vi kommer väl antagligen gå tillbaka till scratch efter det som komma skall. da big boom.
byteshandel av saker man har hemma, jobba av det man handlar eller ja, det värsta:stölder, bränder, otaliga ogrundade mord för att få mat, nertrampade folk, frossan som kommer under bommen.
jag undrar vad som händer, de säger ju att jorden förbättras, ändå finns det ovanför jorden stora luckor med lufthål utan gravitation eller syre.
drömde en natt också att någon sprängde månen!
kankse är det dom ska göra!!? vad händer med oss då?
jo vetenskapligt sagt kommer jorden bli kall, eller väldigt varm. allt kommer stå stilla, översvämingar, perioder av arktiskt klimat till tropiskt i nästa sekund, är det som komma skall? har det redan börjat? varför är det ingen som pratar om hur jorden egentligen är? vad händer med all restavfall från kärnkraften som ligger nergrävd lite här och där? se bara på BT-kemi utanför Teckomatorp. inget har hänt ännu! hur ska man förbränna den avfallen? är inte det så att det tar flera hundra år för jorden att omvandla den?

och varför pratar dom bara om att eventuellt ta "solcellstaken" till europa utan att säga mer om den saken? vad är det med vetenskapsmännen som inte kan säga mer än en sak och sen gå över till något annat samtalsämne?

vi människor har det allt för bra ställt! envisa, giriga, jobbiga jävla folk som vi är, (kan jag säga nu) utvecklingen som kommit så extremt långt att man kan utplåna folk, eller tillochmed gå så långt att man KLONAR folk. eller det nyaste, robotar som ser ut exakt som människor att man inte vet vem som är människa eller vem som är robot när männen som utför testet jämnför.

och varför ska människor ha det så jävla snyggt hemma hos sig? kök till hundra tusen, badrum med golvvärme (bara det kostar ca 40000), infraröda element på väggarna, ångbastu, lampor i golven o massagestrålar och grejjer. vad hände med det hederliga badkaret, eller bara som jag har det, en helt vanlig slang utan någon finess överhuvudtaget o vill jag ha finess ordnar jag det själv ;)
skämt åtsido. världen är så fruktansvärt förstörd, att man vet inte hur man ska tänka, när man väl tänker på det för den meningen man skriver är bara en bråkdel av det man tänker långt innan-nu--efter.

läste också ett reportage imorse om hur utvecklingen för barn i USA är, och om hur föräldrarna agerar mot barnen. hallå, varför kan inte barnen gå själva till skolan?nej då måste familjen visa upp den nya bilen (inte för att man blir avis, för de nya bilarna är så jävla fula) tacka hederliga volvo. det är bäst. inte såna fula audio TT o såna saker. eller jo klart jaggar e riktigt heta eller mustanger. mmmm. men ja, det beror ju på vad man sätter först, bilen eller barnet(n).
och sen det att barn inte kan vara ute när det regnar, snöar ect. för att dom kan bli sjuka, så stod det i tidningen att folk här i norden har sitt barn ute på terassen nån timme i den rena luften för att sen se barnets rosiga kinder lysa friskt

tyvärr motsäger jag mig själv en del här, för agerar tyvärr tvärtemot, jag går o handlar dyr god mat, dyra saker till hemmet varje månad, tänker bara på mig själv,
fast om det är så, så hoppas jag att det går över till nästa år. var det inte egoismens år enligt det kinesiska horoskopet?