Aftonbladet: Sveriges nyhetskälla och mötesplats

tisdag 11 november 2008

förslag och bauhaus jultidning

igår kom tidningen från Bauhaus, vill bara dit och handla massa julsaker, längtar efter julen, och längtar till man kan börja pynta här.
känns lite stressande men kommer fungera bra, ska jobba till 23 dagen innan julafton, gud vad roligt. menmen, säkert bra betalt, så det går bra. plus att jag ska försöka jobba så mycket det går i december, behöver cashen ju.
känner mig lite deppig, men vet att det snart går över, ska på jobb och känner inte alls för det, idag. har så mycket att ordna på jobbet med olika folk, att det ligger som ett svart moln över mig, tur att han andre killen hussein som jag delar ansvaret med på min son, kom igår och faktiskt fick en inblick i vad vi håller på med och vad som ska fixas varje dag (jobbar man kväll vet man inte det)
strök på alla punkterna igår i checkan, men det e inte så lätt när man e ensam med allt. har inte all tid i världen att fixa sakerna ju, men nu är det på g, nu börjar det hända något, hoppas jag. hoppas att han gjorde en god del på listan igår, annars strejkar jag!
snackade med david också igår, vi har ju tänkt att ut o resa nästa år. så satt o diskuterade lite på var vi ville åka, grekland, tunisien, bulgarien, spanien...ja lite olika förslag, så det var roligt! nu ska man börja spara lite då och då.
åh har tråkigt, känns inte riktigt som jag kan ta mig i kragen, har känts så nu i andra dagen, vill så mycket men orkar inget liksom.
vad är detta?