Aftonbladet: Sveriges nyhetskälla och mötesplats

tisdag 2 mars 2010

insyn

ända sen jag flyttade ut hit  till slependen har jag varit nere och tråkig, har bara några månader kvar sen är jag färdig med mina lån. då funderar jag på att göra något annat, eventuellt flytta till hbg, har sökt några jobb och hoppas jag får något. annars börjar man ju undra...

har inte kunnat träna på några dagar då jag har halkat på isen och slagit mig 2ggr på svanskotan och hela högra sidan bak. har lite svårt att andas och att utföra något med den sidan är otänkbart.
ska till doktor på torsdag, ska ta blodprov, kolla ryggen och kolla upp mina nattliga darrningar som jag haft nu nästan varje natt i ett år.
samt att det verkar som jag kommit i puberteten än en gång, då jag fått massa acne...

annars är jag -1,5kg på 2veckor, med endast mer koll över matintag, normal träning och lite mer motivation och säkert 10 bortfall i dåligt kosthold med choklad russinbullar bröd nutella kakor chips...ect.
känner att jag måste sluta med det, tror det e det som gör att jag darrar för jag får det varenda gång jag ätit sött...men tror det mer är tristess...

på lördag har jag semester en vecka så jag o gunnar kör ner efter jobb lördag kväll. glädjer mig!!!

ikväll ska jag passa barnen medans syrran blir hämtad, jag jobbar till 23...hela denna veckan faktiskt.

har gått med i kbt program på nätet. hoppas det hjälper, annars vet jag inte vad felet är, och vill inte äta medicin heller. men  känner att det går mot ljusare tider nu.
är bara så jävla less på att bo här ute i nowhere, o förstår folk som e deppiga här...
nej nu ska jag på jobb, oså ska jag panta burkar efter helgens fest....=/
hade helst velat vara hemma idag då jag har så svinigt ont i ryggen...