Aftonbladet: Sveriges nyhetskälla och mötesplats

lördag 28 februari 2009

....it doesnt give the reason why....

within temptation är mitt hopp, denna dystra dag.
har gått och blivit sjukanmäld, frågan var bara när det skulle till att hända.
äntligen så händer det något...
har blivit så trött på mig själv när K frågat hur jag mått, att ständigt svara samma sak. jag är nog en av dom få människor som känner efter för mkt, o kan sin kropp så jävla bra att det e sjukt, förutom mensen för den kommer när den vill....
fick även sagt av nog den bästa läkaren jag nånsin mött,[ förutom thomas forsberg jag hade i 20år], att jag ska bara ta det lugnt och träna och såna saker, haha....ska komma från en läkare, man skulle kunna tro jag var fet eller något. men har en doktor sagt det ska jag absolut göra det.
saken är den att det är jobbfest ikväll, vill väldigt gärna gå, men kommer bara kännas dumt på något sätt, trots att jag har all rättighet att gå.
sjukanmäld som frisk.

idag har varit en konstig dag, har snackat med 4stycken som vill ha mig, ja ha mig!, och inte kan förstå att jag är singel, de tycker det är synd att jag är så "prippen" och inte vill ha sex med dom. hallå?
kan inte det själv heller,förstå det alltså! det är faktiskt jobbigt att ständigt vara ensam, hoppas på att lösa det problemet snart.
drömde om J inatt, synd den drömmen inte blev till verklighet, tyvärr. att man ännu kan ha känslor för en sån player, otroligt. ja, att ens erkänna det är stort nog.
nu har jag fått i mig lite lunch (varit där i 6timmar ju )
så det var oerhört gott för min kropp.
tänker på R jag dejtade ett tag förrförra året, när jag lyssnar på dessa.
synd han var så svartsjuk bara och höll på med en annan tjej bakom min rygg...annars var han fin. och vi hade mycket att prata om...men sanningen kommer fram förr eller senare, om allt och alla. Faktiskt!

tråkigt. för mycket tankar man inte kan skriva ner.