Aftonbladet: Sveriges nyhetskälla och mötesplats

fredag 2 januari 2009

jahaja!

då är det fredag! och den 2:a januari! tiden flyger fram! känns som om september bara var förra månaden! har varit ett par jobbiga månader, som nu har löst sig.
men, läser en så bra bok som verkligen ger en insikt om saker och ting, en fri själ eller nåt sånt heter den, väldigt filosofisk o analytisk och ingående, sånt som man gillar. den är en sån som utvecklar mening efter mening, precis så som man tänker men inte säger. ni förstår, man tänker ju alltid 25meningar(kankse) och säger en, eller två...

har nyss ätit kvällsmat nu, blev så sugen på spagetti o köttfärssås när daniel snackade om det på bussen hem, så snabbt in i butiken o raskt hem o på med järnen! :)
så nu är jag mätt och glad, lyssnar på bra musik, och tar det lugnt! för att jag är förkyld som bara den och syrran tyckte jag skulle vara hemma och ta det lugnt!

...fattas bara en mysig armkrok att ligga i!...Något villigt offer!??Någon???
nej, så desperat är jag verkligen inte.

Vill ha mer jobb! behöver det! 100% är tydligen inte nog, inte som jag känner nu när jag tänker på att det snart är vår med massa sprudlande känslor o energi i kroppen som kan ta en upp till molnen.

måste göra något. men vad? borde vika mina kläder och städa ur rummet men har inte lust just nu. ska bara få i mig nåra koppar kaffe först. är liksom inte städsugen om man säger så!
menmen. tjo kalle, vad du har stor balle!
haha [moget]
ah1 jag drar ner på stan.
heya!