Aftonbladet: Sveriges nyhetskälla och mötesplats

lördag 24 april 2010

tråkigt

allt e så tråkigt hela tiden. kroppen bara darrar när jag sover så de senaste dagarna har jag haft migrän men det har ju gått över men har fan varit på bristningsgränsen mellan att svimma o gråta.
och den jävla fastläkaren jag har hittar ju inte vad som är fel....
livet suger balle så fattar inte vad som e meningen med det. så känner jag just nu. jag sliter hårt på jobb men känner inte någon feedback tillbaka.

ser verkligen fram emot att åka hem på onsdag. slippa han idioten här o chilla några dagar. möta folk som verkligen tycker om en för den man är, inte för det man presterar. eller ja, om det nu finns några såna människor kvar i världen. man tycker ju att var 4e person e konstig. händer ju bara mer o mer skit i världen, fler o fler folk gör konstiga saker.
köpt ny kamera, så den kommer att användas gott. glömde självklart att köpa minneskort. så in i helvete sur jag blev då. jävla misslyckande efter misslyckande. varför ska man ens försöka längre. det är frågan.
på ett sätt är det bra jag flyttade ut hit, ja. vad gäller räkningar o sånt skit. men ändå. livet har ju gått rätt åt helvete.