Aftonbladet: Sveriges nyhetskälla och mötesplats

torsdag 23 oktober 2008

you say that things change my dear....

hej dagisen!
idag är jag ledig, har varit uppe med tuppen, och hatt långfrukost. sen drog jag till gynekologen och fick veta att jag har blåskatarr, inte konstigt man haft feber ju och ont i magen....sa till karin, att detta har varit en helveteshöst med massa skit hela tiden. men det löser sig, ska börja på antibiotika idag, och ta en vecka. tråkigt, men samtidigt mycket skönt, har ej heller lust (som jag känner idag) att festa denna helgen, så att så sätt är det bra!
mötte Björn på stan och vi snackade lite, så han kommer på min halloweenfest nästa helg, roligt :)
sen mötte jag karin, och vi hade beslutsångest för vilken resturang vi skulle äta lunch på, så gick till ett par (stod tillochmed i kö på en, men gick innan det var vår tur) så vi gick till Epos eller nåt i den stilen på Oslo city, fy vi blev så irreterade på henne som jobbade där, mycket lite serviceinriktad. så karin åt tacosallad och jag åt ceasarsallad med bacon o kyckling....;)
OCH!!! fick en latte gratis! ;)
sen ringde mamma under tiden jag var på H&M och sa att mina skattepengar kommit, så nu kan jag betala mitt CSN och resterande till Mastercardet (som jag lovat att klippa).
ja och när karin gått till tåget(skulle till jobbet) då gick jag o solade i några minuter, tog en riktigt riktigt riiiiktig snabbis på några minuter. mötte även thomas och toto på oslo c. så detta har varit en bra dag! känner mig som stenen rullar sakta utåt, och ångesten avtar. skönt är det, sen gäller det att bibehålla denna känslan(med att betala av fullständigt) sen jäklar i havet!!!! då ska jag ut o resa :o)
kollar ju på lyxfällan och förstår att ja, man lever för bra! (säger hon som lyxat idag!!!) glömde att jag köpt smink också...shit
nae och igår handlade jag bakgrejjer för ska baka kärleksmums och vetebullar idag, mamma gunnar och pontus kommer imorgon. så jag o lillebror ska mysa =) när dom går på oktoberfesten jag skulle medverkat på......dumt! men har inte skött kroppen rätt, rökar, dricker, äter choklad nästan dagligen, tränar aldrig, äter bacon!!! ja, shit....
nej ska göra soppa sen ikväll, på rötter, potatis o massa grejjer....känner mig bara så rik=)
mediterar nästan varje dag, visserligen och att jag äter omega3 tabletter nu dagligen, så jo, en klar förbättring är det på det hållet. så nu har jag tänkt att sätta igång med nåt, är så rastlös nu! energin bara spritter =)
åååh. vill till dominikanska republiken!!! kanske drar dit nästa år! shiit. göött