Aftonbladet: Sveriges nyhetskälla och mötesplats

tisdag 3 februari 2009

vilken sjukdom har jag egentligen?

nu är jag så dålig igen som jag var sist jag svimmade på jobb o fick åka hem till ida.
vaknade inatt av att mådde illa för att allting snurrade, jag kunde inte somna för det var som någon rörde en slev uppe i huvudet så allting snurrade, fick en sånt konsigt bwzzzzz- ni vet ljudet som uppkommer när ni slungar saker.
jag darrade som fan i kroppen, vilket sitter i ännu trots att det var längesen nu jag vaknade, ansiktet är blekt och svullet och jag har vita prickar i min hud.
jag vet att det inte är migrän, men skulle kunna eftersom jag får detta efter huvudvärk, har haft i över en vecka nu ca o nu kom det igen.

detta är inte inbillning!
vad är detta?

och detta ständiga tryck i panna och bakhuvud. kan någon hjälpa mig? snälla
vill inte snacka sjukdomar mer....

kankse

kankse jag missuppfattat det då...även om jag läste det på nätet. nu är det slut....ska ta det lugnare i framtiden, vad gäller festande! är ju inte 14längre!
i helgen kommer en kompis upp, ska bli kul. visa stan osv.

idag(igår) började jag på MIVOVITAL, dyrt över 200spänn, så hoppas det är bra!
vägde också mig innan nu när jag dushade, fy fan. äcklas av mig själv. vad har jag gjort för att förtjäna detta? förutom att i stort sett trycka i mig godis o godis o godis o godis....vet inte vad det är med mig....känns som jag inte har kontroll över mig själv längre.
absolut ingen....

nu har jag börjat spara åsså, ska ha hus i framtiden.
har haft huvudvärk i över en vecka nu, tror det är med mitt dåliga kosthåll o med förkylningen som kommit tillbaka nu idag...halsen e svullen som en bambu och näsan röd som rudolfs syrra.
var är min självdisciplin?
tråkigt har jag också, alltid sitta hemma o aldrig göra nåt...för man blir helt slut efter jobb.
jaja, den 28e ska jag på 2fester. blir kul...