Aftonbladet: Sveriges nyhetskälla och mötesplats

tisdag 10 februari 2009

sommarsvalka

är faktiskt ingen låt egentligen, utan bara en blind man, som varit ute i naturen och spelat in en massa olika ljud, åh. saknar sommaren, sommarnätterna...då man kan vara ute o springa runder, fjanta sig, leka av sig lite (misstolka ej) ligga på stranden, simma, åka inlines, cykla....bara egentligen ha det riktigt härligt och underbart. men, det är väl något jag inte kommer att göra detta året heller, har jag insett.
kankse, iof. har snackat med en polare nu ikväll påväg hem från jobb, och han har erbjudit mig jobb hos honom, så ska överväga att ta det faktiskt, behöver pengarna. behöver få ett normalt liv igen. behöver att behöva.

Vi hade personalmöte idag. Gick väl mindre bra, inser att när man får en sån direkt fråga, så svarar man helt skumt med ett helt långt utlägg på 5minuter. kom på det sen när jag kom ner på lagret, att jag skulle omformulerat mitt svar. menmen, det viktigaste kom iaf fram.

blir så trött på en viss person också, fjäskiga jävel. hatar folk som slickar röv! det värsta var att tydligen ingen brydde sig heller.
sen en annan sak, är att jag vill bo på landet.
vill inte bo i stad längre. en annan väninna som har några hus, har erbjudit att hyra ut sitt ena till mig, men för att ha det, måste man ha bil, för detta är långt förbi asker, 1 mil till tåg/bussstation och senapropå det var dessutom hyran ganska hög.

så ska spara ihop en slant o kankse köpa....

annars, så hade vi en extremt jävlig kund idag, och JAG fick honom. bråka inte med sosso.....
slutade med att kundejour, 2securitas och några från andra avdelningar fick ta honom. IDIOT
dom hade tydligen haft samma skit med honom igår också.
det hela handlade egentligen om att han hade plockat en del vagnar igår (sa han?vilket inte kunde intygas)
skulle hämta dom idag, (vilket inte går, och som dessutom inte är vårat problem om det ställs i kassalinjen som ska sorteras)
så securitas fick hjälpa honom att plocka, för vi hade inte tid vi på lagret, vi har ju vårt liksom. klart vi kan hjälp till om det är nån tung sak som ska lyftas ner, men inte att plocka kök till folk. nej,nej och åter nej. jag nekar totalt.
inte mitt problem! självbetjäningslager har fått sitt namn pga just IKEAs konsept, plocka själv, montera själv=billiga produkter

sen efter han var ute ur kassalinjen kom jour o snackade med mig och frågade om det var okej, klart det e okej med mig sa jag med ett leende, vi är som sagt vana med såna kunder...eller ja, iaf halvvana ju. så detta var no big deal.
men synd han kom till mig första dagen, när man är som mest retlig och har ont i magen....shaiiijt.

nej, och som sagt. nu ska jag återgå till min andra kopp te här som nyss blev uttagen ur micron....så får ni ha det så trevligt. och glöm inte kommentera.
puss på er