Aftonbladet: Sveriges nyhetskälla och mötesplats

fredag 17 oktober 2008

nu är det helg

nu är det helg, ska bara dra hem till syrran och gå ut o gå med eliah när ida städar och sen ska jag på jobb till 23, och då har jag helg. skönt som bara den ska det bli!
johan sötnosen var ju så snäll att han köpte choklad igår, jag var extremt sugen om man säger så...jag och david ska ut o köra i norge efter jobb ikväll, så blir nog att vi drar ut och fiskar och går tur i marka imorgon, är lite smårädd, dom har hittat nya svarta änkor i norge nu, så lite orolig är man.
måste ut och hitta en kille nu, det behövs...GIVE ME SOME LOVE!!! fast har ju nåra beundrare, men ja, man måste ju välja...och sen möta dom...det är det som är det jobbiga, att ta sig tid till att möta dom. men man måste väl sadla om helt enkelt!
måste också ta tag i träningen nu, vägde mig i morse, detta är inte bra detta! och orolig för det hon spåkärringen sa att snart kommer det fler barnbarn...och att hon som gjorde sån kinesisk akupressur på mig sa att jag skulle ta det lugnt, men inget mer och så gav hon mig en sån blick- duvetvadjagmenar....jag antog att jag skulle röra mig mer och festa mindre men det var inte det hon menade. undrar vad hon menar, jag ska inte ha barn just nu och speciellt inte med han som var sist...haha, ja nu vet ni det. jamen hallå..jag är singel....får väl göra vad jag vill??? eller???
är ju inte som vissa av mina vänner som har en ny varje helg och medverkar i gangbangs o hela fadderuttan.......
glad är jag idag.
funderar på resor, grekland! måste dit, till amorgos igen...där var så fint och underbart...