Aftonbladet: Sveriges nyhetskälla och mötesplats

lördag 30 augusti 2008

mellanlandningen

på måndag blir det. flytten upp till vindsvåning, har sett på bilder att vindsvåningar i såna här hus är väldigt fina, så är jätteglad, denna lägenheten vi har nu var bara en mellanlandning mellan de två lägenheterna, så jag är jättespänd, får bara inte glömma att räkna fönsterna i sovrummet den första natten! och nu har man lagt in bilder på både hus och bil på blocket...

jobbade sent igår, och det var en bra kväll. det är så skönt att när man jobbar med dom, att alla vet vad dom ska göra! karin och henning hade handlat så fick åka ända hem till dörren, som betalning kunde jag baka bullar =) får baka i nästa vecka, för nu har jag ganska mycket att göra. känner mig stressad redan...
blev väckt av att espen ringde mig, halv sex imorse, jag som inte fattade någonting trodde det var espen min chef, och tänkte, jaha varför ringer han mig nu såhär tidigt? vill han att jag ska börja jobba 7eller? sen fattade jag att det inte var han för det stod inte "chef" efter namnet så fortsatte att "sova" i 15minuter till innan klockorna ringde.
har blivit ganska van att vakna tidigt på lördagar....espen ringer alltid vid den tiden-så det borde jag anat...han e tydligen alltid gosig vid den tiden...inget för mig.

jaha nu ska jag köra till jobbet för o kunna handla flyttkartonger innan jag börjar. NICE!!!
vet inte redit om jag hinner gå på det ikväll iom att flyttningen blir tidigare än förväntat. så simon, vi får ta det en annan gång!