Aftonbladet: Sveriges nyhetskälla och mötesplats

onsdag 24 december 2008

it must be exciting.....

kom nyss hem från trumpeten där vi tog varsin öl o snackade skit i en halvtimme, medans vi lyssnade på folket som gav allt vad dom kunde, shit, jag ler så mina smilband fastnar :)
gott var det med carlsberg. mmm. verkligen lång dag idag på jobb,blir ju lätt det när det inte är några kunder man kan hjälpa, men gud lagret är fint. *stolt*
glädjer mig o komma på jobb på lördag (ska jobba extra) för jag vet hur fint det är, så man inte blir stressad, hoppas bara det kommer många kunder så man får något att göra...

imorgon är det julafton!...känns inte som jul, men kul är det o möta familjen!
o gott skall det bli med lite mera julmat, åt ju julmat på jobbet idag också...hehe
nu är jag faktiskt trött. inte så ofta, har dessutom varit väldigt fundersam under hela dagen. vet ej längre, om det känns lovande eller vad det nu än är.
gillar honom väldigt mycket....men kan ju ej säga det heller....inte på jobbet iaf, för det känns ju rart, måste ju få den rätta stämningen så att säga!
men, men. får väl snart veta hur saker o ting ligger till, hoppas jag!
skall möta honom på torsdag....längtar....vi skall träna o sen efter det vet jag inte, antagligen hoppas jag på att laga någon god middag =) åh, längtar så mycket.
inte likt mig alls.......

idag var vi på maxbo o handlade isolering o saker till lägenheten. gud, mycket varmare nu, o så fint att ljuskronan kommit upp =) så himla fint. TACK!!
o stina gav mig en jättefin sån kaffeburk =) så den passar bra in här, merci boucoup!

lyssnar på min låt....älskar den. den representerar denna tid just nu.
Alanis Morissette - Uninvited.
den är så himla känslosam, stark och mycket sägande, när man lyssnar på låten djupare än bara själva låten. Man måste ju gå djupare med saker för att förstå dom, annars funkar det ju inte i längden.

Åh, saknar honom....
Hatar att jag e så pushig o jobbig, men så är det. som björn sa, antingen väldigt avvaktande eller väldigt extremt intresserad.
är det sistnämnda om ingen förstår. *ler*

(L) (L) (L) (L) (L)