Aftonbladet: Sveriges nyhetskälla och mötesplats

fredag 27 februari 2009

tur-retur

idag började dagen inte bra, vaknade kl 6. 30min senare än vanligt, vilket betyder att jag inte hinner göra allt jag ska på morgonen innan jobb...
dushade, slängde i mig kaffe o hällde kaffe på flaska så man kunde ha det på bussen som gick kl 7 t jobb, nere i stan.
blev visst lite stressad igår med all matlagning o allt för var helt uppe i varv o sov sammanlagt 2timmar inatt, så nog därför jag inte hört klockan imorse. menmen, var på jobb 7.40 så det var ju bara o gå o byta om o sen in i kantinan för mer kaffe, jag dricker mycket kaffe på morgonen, som ni säkert märkt, då jag inte sover mkt till tider, och till andra dubbelt så mycket.
så idag var det jävligt mycket på jobb, rent ut sagt. Expedit visar sig att endast vara till imorgon, så jag vet inte om jag ska köpa en eller inte, en 8:a till 195:-, och lack 55x55 till 19:-, är det vi har ju på erbjudande. men jag vet inte, måste nog vara att jag ser dessa sakerna varje dag att jag inte vill ha det hemma, eller snarare inte ser var jag skulle kunna ha det hemma.

iaf. {bussen} började ju bra, en brud satt o glodde på mig hela tiden, vet ej varför, kankse för att jag luktade så himla gott, eller för att jag kankse hade kaffe på sugflaska hahah.....;)eller så ville hon ha mig................-gah-
nae sen så i lysaker är det en kille som går med sån piratlapp på ögat, vilket han alltid gjort, o han e i min ålder, o jag satt som vanligt o fnissade för mig själv.
"aj, aj kapten" ;)
nae sen jobbade jag t 4, o kan uppriktigt säga att lagret ser inte klokt ut, verkar som alla misssköter sig och bara struntar i vilket, struntar i sitt ansvar. så det var bara för mig att försöka börja styra upp min son då, så gott jag kunde samtidigt som man ska gå denna oändliga strömmen retur [vagnarna från BR/kassalinjen]
men det gick bra såklart, man kan ju iallafall sluta jobb med gott samvete varje dag, med denna tanke i bakhuvudet att man gör någonting.

sen slutade jag o tog bussen in till stan o mötte G, fick min nyckel o slängde i mig en korv, då jag endast ätit frukost.....
hem till syrran då för o hämta mamma o marco, i denna enorma buss...haha, ser ut som man sitter i en lastbil när man kör, ja iaf det skulle bli i 10min, blev 1h15min...gott med kvällsmat ju, veg.lasagne.

så nu droppade g,m och m mig här utanför, jag tog in posten o kollade kontot....[inga kommentarer om den saken]
imorgon jobbar jag till 4, sen hem och fixa sig o äta, dricka lite och kankse försöka få sig en blund. vilket jag vet att jag kommer imorgon,...lördag, stora dagar på IKEA, men sen också för att på kvällen är det som vanligt fest. och imorgon dessutom, är det jobbfest, så en timmes sömn hade inte skadat, då jag vet att det kommer gå vilt till. frågan är bara vilken av alla mina snygga klänningar/kjolar jag ska ta imorgon, menmen,det kommer bli bra. I Promise!

nyss duschat, riktigt skönt.....kan ni tänka er vad mina fötter luktar efter en dag i skyddsskor?
martin har tatuerat sig på armen,om det e under eller över vet jag inte, det lär man ju se/höra talas om.
fan, energin sprudlar i kroppen....ska nog ta och träna lite hiphop en timme.
ska bli kul ;)......smygåt ju 6bitar i bilen ut till slependen ;9 *schhh*

okej. tjo!