Aftonbladet: Sveriges nyhetskälla och mötesplats

tisdag 1 september 2009

verkligen fullt upp!!!

två veckor nu har jag varit konstant trött, tills jag lägger mig, då jag blir hur pigg som helst. på dagarna går jag minst 11000steg på jobb, som man skall. men utöver det, ingen träning alls, jag orkar inte företa mig något. känner mig utmattad, kroppen värker, min fot värker, armen värker, huvudet värker...kankse lite stressad för det händer mycker nu i livet. på fredag åker jag hem med bussen 21.45, tar första bästa tåg därfrån t landskrona, och ska till läkare, doktor och träna massa.

helgen efter har ida 30års-fest, helgen efter det sticker jag till munchen på BEER-festival, måndagen den 21e ska jag lämna cellprov(gudarna hoppas svaren blir positiva), helgen där v.39 har jag utflyttningsfesten och i dagarna efter flyttar jag till nya lägenheten o ska ut med enorm summa pengar till depositionen, vet inte hur ja ska fixa allt, men får väl leva på existensminimum denna och nästa månad också, fast jag vet jag kommer klara det, som alltid annars.


vet inte, är liksom inte deprimerad, men nedstämd, fast kommer få en bra lön, har i augusti jobbar 25/31 dagar, och väntar fortfarande på lönen från Ida, som aldrig kommer. tror inte jag får någon, verkar ju nästan som det. men har ju 4dagar där(och hoppas jag får det snart!!!!!!!!! det är september nu, och jobbade där i Juli, borde ju få det. jobbar inte gratis jag alltså!!! )

dessa sista månader har jag verkligen varit fattig, bilböter där, csn där och där och där, teleräkningar till höger och vänster, lån t mamma, gåvor, ect ect. det blir ett stopp på det nu.

nej nu ska jag käka lunch, och sen dra på jobb...