Aftonbladet: Sveriges nyhetskälla och mötesplats

torsdag 13 november 2008

tricky tricky oh yeah licky [ ;) ] *tjofadderuuuttttaaan*

hmm bara rimmade lite där på låten jag lyssnar på nu...haha...dj aligator-tricky disco!
igår efter jobb stack jag o karin runder här i oslo o kollade kläder till julbordet, alltså måste säga att jag och karin var besvikna, ja inte bara vi, mötte en del från jobb också som var ute o skulle hitta något! iaf, hittade en skitsnygg klänning på MESSAGE. svart, med bälte och stora knappar i rygg, verkligen skitsnygg. och fick snygg kropp i den så det e ju det viktigaste, var den enda jag hittade som var fin och som jag verkligen gillade, hittade ju en iof, i sthlm när jag o syrran var där, men hann som sagt inte köpa den då! typiskt!
nu har jag köpt den! åååh den e så snygg. fick sån pirrig kropp nu igen, ja ni vet, spänning o förväntan. man blir bara helt sån att man måste fixa sig nu i sluttampen även om inte det gör någon skillnad hahahah
så nu har jag ätit skiiiiiiiiiitmycket märker jag, för ja man är ju hungrig när man kommer hem från jobb. var ju trots allt över 7timmar sen ca som jag åt. och det var bara lite sallad med lax och ananasjuice. yes så ska på spinning nu halv åtta. så ska snart packa o dra men nu ska jag ladda med kaffe! ska jobba sent imorgon så ikväll ska jag träna lite längre, nästa gång blir inte förrän på lördag, så imorgon ska jag ta sovmorgon.
inatt sov jag faktiskt 5timmar och 23minuter. eller ja stod det på klockan när jag ställde den, men det tar ju lååååång tid att somna, lyssnar på meditationer varje kväll o typ ibland två. en är på typ över en halvtimme så ja hmm. kankse 5timmar då och 23minuter....shit inte bra, så nu ska jag bli riiiiiiiiktigt trött tänkte jag. och faan ingen choklad idag.