Aftonbladet: Sveriges nyhetskälla och mötesplats

torsdag 28 augusti 2008

hmm....

idag var en bra dag. ådstadkommit mycket, så lämnade det helt grej. snackade med Jarle också ett par gånger, han är en rolig man. mycket att säga, och intressant också.
när kvällspasset kom då vid 15-15.30 tiden var det dags för historielektion, jag och Karin tog retur och blev stoppade av en man, han berättade väldigt intressanta saker om den nordiska historian som inte står i böckerna, iom. att han var släkt med dom så kunde han berätta-sa han. det var iallafall intressant, så ska söka lite mer om det på nätet...och se om man får upp lite mer sån här gammal "hysh-hysh" historia.
nu har jag lagat mat, ris med (skulle blivit korvstroganoff-men kastade korven för den såg misstänksam ut) kantareller,lök,vitlök,skinka och kidneybönor. blir nog gott.....ah får se...luktar gott iaf, om inte så kan man ju ta bara ris med ketchup,lingon och soyasås. det e ju åsså gott.
hmm, imorgon ska jag passa Eliah när syrran är på intervjuer. *håller tummarna*
såg förresten en redig pudding på ikeabussen hem, vi har också varit på Handel&kontors konferenser ihopa, han e så fin. vill ej nämna några namn, men kan ge hintar, piercingar och tatueringar, kort hår...*olalala* jaja, får väl nöja med mig kvällsmaten här då.....och powerwalken senare....
pusshajj

tjuvlyssnat och italienskt

igår på bussen hem från jobb, satt där ett gäng svenskar....dom satt och berättade om folk dom kände....en kille sa alltig "kjam" vilket dom tyckte var HUUUR barnsligt som helst. och en snurrig brud sa alltid "snajsat" till allt hon såg... WTF???
o en kille berättade att när han var 18 o bodde i Arvidsjaur så var han ihop med en på 42...
väldigt intressant fakta,liksom.
känns som om detta blir en bra dag, har sån höstkänsla i kroppen, det känns i luften helt enkelt att Ja detta blir en bra dag!
satt också och läste artiklar och reportage om att det borde införas statyer på kvinnor också, och inte bara på alla män som står ute i städerna och spejjar.
håller på att äta frukost nu, rågmackor med italiensk sallad och provence-skinka, den e så god den skinkan alltså.
ska snart med tåget till jobb, ska gå ca 06.20 för att vara på stationen i tid, finns tendens att missa den .53 ganska lätt faktiskt-och DET orkar jag inte,att sitta i 30min till och vänta på nästa menar jag. det är på ett ungefär Nejtack.com

ja, annars händer väl inte så mycket, ska fika idag med Johan, ska bli kul var så längesen vi sågs, så nu är det på tiden! =)
Har inte ens sovit 4timmar inatt, men ändå känner jag mig utvilad-helt otroligt, tror det är "denna känslan" Som spelar in här.
har förresten fått tillbaka dom små "svinen" igen, blir väl en pillertrillar runda snart igen, inte något man ser fram emot direkt, så idag blir det att ringa sin fastläkare och beställa tid, det om något är vad jag kallar "snajsigt" hehe, men får se det från den ljusa sidan. MAN kan ju inte bli friskare...
förresten, KJAM på er.