Aftonbladet: Sveriges nyhetskälla och mötesplats

fredag 5 september 2008

egentlig titel, vad är det?

det verkar som om världen är väldigt enkel, om man väljer att tro det.
hur mäter man egentligen succe? är det i pengar och makt, som det framgår ur många självhjälpsböcker.
varför väljer man då dessa böcker? man lever ju bara en gång och man gör ju alltid sitt bästa, tror man. men, enligt vissa böcker gör man ej det, då gör man alla dessa övningarna och försöker alltid prestera sitt bästa. inte alltid blir det till det bästa, men man har nått långt redan av att ha försökt. jag försöker referera till en bok som betytt mycket, men som jag inte nått långt i, The Secret, en världskänd bok du säkert läst/hört om. den rekommenderas men personligen anser jag att den är lite av en skitbok. den ger en bekräftelse på sin livsstil man lever och försöker med hjälp av denna bok att nå sina drömmar->resultat.
det är ju en revolutionerande bok, men alla har resurser inom sig att skapa det man vill och denna bok är en spark i rumpan på att man är bra. bara man litar på sig själv.
vill gärna tro att vi lever i olika dimensioner som en doktor sa, och att vi människor endast kan uppfatta 4stycken...tex tid och rum. det vill jag gärna tro.
nu flummar jag lite, skriver för lite meningar av det egentliga man tänker på. men, livet är ju att älska, ge kärlek,visa glädje av att ge och inte att få, visa nåd och ikke vara egocentrisk.
det är svårt. livet är en läxa, vad är din?