Aftonbladet: Sveriges nyhetskälla och mötesplats

tisdag 24 februari 2009

hemma hos gunnar g


en liten paus mellan uppsättningarna av gipsskivor, isolering och sätta tillbaka OSB-skivan på plats.
lovar det rummet kommer att bli fint, det enda som behövs nästa gång att göras är: lägga isolering i taket och upp med panel som ska vitlaseras, måla väggar, in med altandörr och nytt stort fönster, sätta belysning, lägga golv o in med sängar, garderober osv sen är det beboligt.

ska snart ta ledigt igen, behöver verkligen det.


....jag vet inte....om det är levaxinen eller vad det e, för hr sovit i över 10timmar två dagar i sträck o när man vaknar är det som någon gnider en bommullstuss i huvudet på en så man känner sig groggy.
jo jag känner igen det,...
vill bara inte tänka tanken...
när jag var nere nu i helgen kände jag mig hur frisk som helst och pigg o allt, men när jag kom in i lägenheten igen kom snuvan o trycket i huvudet tillbaka.
måste vara värme som gör en frisk, tyvärr har man ju inte råd att ha det så varmt o skönt som gunnar har i sitt hus. hade kostar en enorm summa i månaden, hoppas värmen kommer snart.
lizette blev listad som döv på ena örat, hoppas dom kan göra nåt åt det, kankse sätta in nån ny trumhinna mm. så hon kan känna sig bra igen.

sitter o funderar på att saker o ting börjar gå bättre, bara 36000kvar sen e man back to track. ush tråkigt med pengasnacka hela tiden, men som man bäddar får man ligga.