Aftonbladet: Sveriges nyhetskälla och mötesplats

torsdag 6 november 2008

outhärdligt

nu lagar jag mat. spagetti o köttfärssås. vatt o tränat o hela köret.....städat o möblera om. nu blir det soffan innan träffen ikväll. hej

fridag!

har min varannan-vecka ledighet nu idag, så när jag vaknade då vid fem imorse var jag lite hungrig o tog mig nåra vetebullar sen somnade man om en liten stund, har druckit kaffe nu och fått i mig nyttig frukost bestående av, grapefruktjuice som jag pressade själv, banan,kiwi,blåbär och skinka....det var gott det.är väldigt mätt nu!
ska snart sticka till gymmet, ska på pilates kl 11, men ska dit tidigare och springa på bandet, behöver få väck magfettet.....vilket aldrig försvinner om jag fortsätter äta nutella vilket jag gjorde massa inatt, ja e man sugen så e man. har nog sån ägglossning nu också för var lite irreterad igår...men soppan jag gjorde igår var verkligen god!!! men det är lite jobbigt när man ska handla mat för jag är ju allergisk mot nutriglutamat som är en smakförstärkare som finns i nästan allt, så man kan ju inte direkt välja och vraka mellan produkterna......som tex buljong i 2 av 3 finns NaGlutamat. men det gör inget att det inte finns i köttbuljongen, för den är godast i vilket fall som!
och för den delen, i den maten detta finns är merparten av det endast färdigmat och äckligt flottiga saker, så det går bra! man lär ju sig att laga mat hemma, vilket är bra!!!

jaha, min dag idag!
*pilates med karin 11.00
*möte med bank
*möta en vän
*spinning
*möta en annan vän

så har fullt upp idag!
hejhej