Aftonbladet: Sveriges nyhetskälla och mötesplats

söndag 27 mars 2011

man får passa på!

Viktväktarna går inte bra när man är hemma, har nog ätit en hel veckas Points på en dag/per dag....säkert! blir nya tag på måndag! igår var vi och storhandlade, blev massa kött och kyckling. det är ju så sjukt dyrt i Norge, så passar på nu när man är hemma hos mamma =)

igår köpte jag en ny klocka =) så himla fin, mamma fick också sig en! *love it*
mamma köpte ny tröja till mig, och jacka o trosor o bh o massa annat.
blir bra sen i april när jag får min lön, då blir det att shoppa lite mera, ska komma tillbaka igen till mig själv nu, plus spara lite. Yup-jag! =)
Nu gjorde jag Delprovet i Projekt&Ledarskap, tror det gick bra faktiskt. får se vad tiden utvisar!

sen köpte jag ju dessa skorna, så söta =)
 igår var det Earth Hour, vilket resulterade i att jag somnade för det var så mörkt...lika bra! var helt slut efter att stiga upp kl 6 på morgonen under ledighet,5timmars shoppande,sen massa solande och besök av Micke Dixie, sen stack jag inom Kvidinge till en... medan Pontus skulle komma in till tåget i Åstorp. det var trevligt, bara gosande med hans hund och såg på tv, blev inte så mycket snackande om man säger så...

imorgon ska jag till banken och sätta in till de resterande inkassogrejjerna, sen är jag färdig med det skitet som legat över mig och stressat mig dagligen. Så nu startar mitt nya bästa liv =)

idag blir det underbart väder igen =) Skåne in my heart! blir nog att röra sig lite idag! e ju allt för mullig just nu...eller ja gosig som en säger...ja vi får se vad som händer idag! har ju massa goa öl i kylen....