Aftonbladet: Sveriges nyhetskälla och mötesplats

lördag 6 mars 2010

dålig arbetskamrat

hej dagisen!
nu är denna veckan över...på ikea...har bion imorgon. har också hjälpt Gunnar med och sätta upp kök onsdag och torsdag, så är ganska sliten, men har bion imorgon, sen blir det att gå på bio, tydligen, fast vi skulle åka hem.

en arbetskamrat på jobbet gör mig riktigt ledsen, han snackar så mkt skit att man blir riktigt förbannad.
orkar inte dra hela historien nu, men det e fucked up och kommer ha möte angående honom, med en annan, så hoppas på det bästa. aldrig någon som klagat på mig, menmen nån gång är den första ju. klart jag blir sur om jag ber om en sak o den inte är gjort 3timmar senare, det förstör ju hela min rutin!!! nej, den idioten ska få! så jäkla barnslig som ens kan lämna en klaga på mig, nejdå. då får han tillbaka!
skitmånga som bråkar med varandra nu på lagret, efter detta jävla skiftledarsystemet kom. dom är inte mer än oss andra men beter sig som om dom är cheferna på jobb, o självklart blir det revolution bland oss andra på lagret då.
och jag kan verkligen lova att jag jobbar för min lön jämnfört med vissa andra, och han som har sagt så många gånger att han verkligen hatar att jobba på lagret, har mage att komma och klaga på mig, jag som har mest ansvar med arbetet vad gäller zonen.

vi är ett lag-men alla är emot varandra. kankse är bra, för alla börjar visa sina personligheter, men man måste ha en bra arbetsmiljö och sammanbeta- det gör inte vi, och det måste det bli ändring på.

glädjer mig till att komma hem, ska skriva in mig på skola, gå till tandläkaren, möta vänner och en del andra mysiga saker. det blir nice!

puss o kram