Aftonbladet: Sveriges nyhetskälla och mötesplats

fredag 11 mars 2011

Nakenhet

sitter här i min ensamhet, G sover, nutellan gjorde mig äcklad och alla roliga serier är över. ska upp tidigt imorgon, därför har jag tagit det med ro idag. ska på intervallträning och sen spinning, ska komma igång nu. 2månader, sen går man i shorts...vill inte se ut som en knubbsäl som har gått på land liksom....tänkte på viktväktarna faktiskt, så när jag kommer ner, ska jag in på möte och skriva in mig online.

gick o solade efter jobb, så jäkla skönt. e ju som värsta fjortisen nu asså, ser ut som jag nyss kommit ut i puberteten...allt för mycket hormonella störningar...kan bero på mina konstiga sömnvanor eller stressen kankse, eller helt enkelt att jag har för dålig kost, men det tänker jag aldrig erkänna...haha(nyss gjort, på introduktionslinjen) 

gick nån skum serie ikväll om nån naken brud i Blekinge...herregud, lite komisk situation...hon gick helt enkelt och "köpte den fulaste jävla kappan hon kunde hitta på UFF" så polisen inte skulle sätta henne i samhällstjänst. sjukt! både av henne som inte kan anpassa sig till systemet av population och av polisen som ska styra allt och alla. men vad säger A.kassan om detta då, tänker jag. Får hon arbetslöshetspengar och går och stämplar för hon inte hittar några jobb, eller vet dom inte om att hon är naken?

Tänkta Festivalplaner:

Norwegian Wood/oslo 
HoveFestivalen/Arendal där jag sökt som frivillig och eventuellt Metaltown/Göteborg.
Sen kommer ju Malmö-Landskrona-Helsingborg och Rock-i-dalen, Örkelljungadagarna och massa annat jag ska på, har haft tråkiga år innan så nu jävlar ska det bli mer.

 Än sålänge planerad semester:

Mars: 24-27 är jag nere hos min kära älskade mamma! Vi ska på Grisfest på Woodland(men hon vet inte om det ännu) var en planerad tura där med typ 30folk(hittils) men ja, fick ju inte ledigt så...
April: 17-25 Skåne igen, älskar mitt kära fäderland så måste tillbringa den där nere med alla kärringar, så jag kan känna mig som hemma! ;)
Maj: Båttur till Kristiansand. London?
Juni: Är en semester på tal nu med en väninna om att dra på charter, var vingarna bär oss, får vi se...




Övrigt:
  1. 18-19 Mars är jag på Konferens med Handel&Kontor. Det blir nice!
  2. Ekonomin går år rätt håll
  3. jag har lärt mig lita mer på min intuition vad gäller människor, och det stämmer alltsom oftast.
  4. Jag har börjat tänka lite mer på min framtid och vad jag vill. Hemligt änsålänge.
  5. Skolan genomförs.