Aftonbladet: Sveriges nyhetskälla och mötesplats

fredag 12 september 2008

birds and butterflies...

hinna skriva lite gör man alltid, skriva är som ett litet inre samtal med sig själv.
nu ringde mitt alarm, har satt det dagligen till halv sex för att ut o träna, annars kommer det till tröskamilen....jobbigt, att när man väl är hemma så orkar man inte mer än att sätta sig i soffan, och sen när klockan är kankse halv elva på kvällen är man fit for fight igen, så kan det ju inte pågå...!!!
fick låna bilen av syrran nu för ska hämta datorn, så nu har jag coldplay på nerladdning här.....alla polarna skriver till mig att nu är det skål. shit, blir sugen på öl....egentligen blir jag ej sugen på mer än första klunken, för det är fanimej den bästa att "yes, nu är jag ledig och kan ta det lugnt" fast som oftast slutar det alltid i sån rå festing med värsta klubbarna och värsta folket. shiiit. olala. nej, sagt att nu är det en vit helg för min del, och det ska jag hålla! tyvärr sprack det nyss, genom att jag åt en bit choklad och 3 chokladflarn. men vafan, det är fredag....heheh....;)
PERSONALMÖTE idag. det gick nice som bara den, genomgång av scheman och uppdelning av soner ect. såg även vilken lön jag kommer att få, säger bara. det är det jag jobbat för innan, jag har erfarenhet från massa jobb, gått gymnasium (host), och ibland jobba som en gris. men bara ibland...när kaffet börjat verka!
nej nu ska jag hoppa in i duschen, sen kommer hon bruden o ska hämta trekken o sen drar jag igen till syster yster. omg! riktigt fett skönt att röra sig lite igår, redit gött ass.
nej, nu snackar jag förmycket fjortissnack här men har fjortismusik i bakgrunden o e redit rastlös nu efter chokladkakorna o en macka med ägg o massa kaviar o mö kaffe så nu jävlar i havet. hehe, nej tillbaka till within temptation o en dusch som ropar mitt namn....o nej inte när vindarna viskar mitt namn...hahaha