Aftonbladet: Sveriges nyhetskälla och mötesplats

fredag 5 december 2008

känslor

kärlek är ett känsligt område, hur kan en människa som är värd det bästa stanna kvar i en dålig situation. i ett dåligt förhållande. hur orkar man? varför går man inte bara?
tycker så himla synd om kvinnor, jag blir så förbannad. och att jag var så ung o dum-tack för påminelserna! hade jag varit kvar i något av dom förhållandena idag, hade jag nog inte levt, eller varit en helt annan människa-kluven människa med schizofrena inslag i den dagliga vardagen!

har gått och kärat ner mig lite, eller ja. har varit intresserad av denna personen i över 4månader, faktiskt. OMG!
ja vi får se hur saker och ting utvecklar sig. o gud nåde den som ska bestämma över mig en gång till, den människa där gör det, kommer få sina fiskar varma!

Idag har jag faktiskt varit trevlig hela dagen, ett under! tror det var för jag gick och tänkte på våren hela dagen, massa vackra blommor man kan plocka, gå i skogen, kolla på utsikten över havet en disig morgon, och för att jag hela dagen gick och sa till mig själv- jag är vacker, smart och helt underbar!
lovar att det hjälpte, fick dessutom massa komplimanger och har haft den bästa dagen hittils!
ska glida lite på det nu ett tag, det är som sagt en ny dag imorgon!
måste säga att det är skönt att vara ensam i lägenheten, dock saknar jag en liten puss då och då, kankse måste lägga in en stöt? ;)
nu lagar jag Taco, det ska sannerligen lägga sig på dom rätta ställena i magen, det står jag för!
Tack till alla er läsare och era bra kommentarer-fortsätt med det!
Älskar er alla.
pussar från mig